De publicaties

TROS

TROS

TROS is hét tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil zijn van ruimtelijke ordening, omgeving en stedenbouw in het Vlaams en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In elk nummer vindt u een diepgaande analyse van regelgeving en rechtspraak.

 

 

 

 

 

STORM

STORM

Het gloednieuwe tijdschrift STORM brengt u vier keer per jaar op de hoogte van alles wat er speelt rond de thema’s ‘Stedenbouw, Omgeving, Ruimtelijke ordening en Milieu’. De (korte) artikels in dit tijdschrift brengen u op een toegankelijke manier duiding bij nieuwe gangbare rechtspraak, de meest recente wetgeving, relevante wijzigingen in beleid, actuele STORM-kwesties.

Klik hier om te zien wie deel uitmaakt van het STORM-team.

 

 

 

 

MER

Dit driemaandelijks tijdschrift bespreekt belangrijke milieu- en energievraagstukken en wijzigingen en toepassingen van de relevante regelgeving op Europees, nationaal, regionaal en lokaal niveau. Naast academisch gereviewde rechtsleerbijdragen en besprekingen van interessante en relevante rechtspraak, krijgt u ook uitgewerkte praktijkbijdragen rond specifieke topics.

 

 

 

 

Stedenbouwkundige afwijkingen en de beoordeling ervan binnen vergunningsaanvragen

Bibliotheek Omgevingsrecht

In de Bibliotheek Omgevingsrecht verschijnen grondige, diepgaande analyses van bepaalde onderwerpen uit het omgevingsrecht. Deze reeks met academisch gereviewde (GPRC) boeken is de opvolger van de Bibliotheek Ruimtelijke Ordening.

 

 

 

 

  De omgevingsvergunning: praktijkgids

Praktijkreeks Ruimtelijk Bestuursrecht

De Praktijkreeks Ruimtelijk Bestuursrecht bevat boeken met een bondige en praktijkgerichte analyse van één concreet onderwerp binnen thema’s van het omgevingsrecht waarvoor geen juridische voorkennis nodig is.